Team Boost your inner city

We helpen gemeenten en ondernemersverenigingen de binnenstad levendig te maken én te houden. We zien onszelf als relatiecoach, waarbij we de relatie tussen de binnenstad en de inwoners onder de loep nemen en zorgen dat er een liefdesrelatie ontstaat.

Wij zijn Patricia van Hall en Marleen Strien, al jaren een topteam. Het is onze missie om de inwoners van jouw stad weer verliefd te maken op een stad. Om ze te herinneren in wat voor mooie en unieke plek zij wonen. We worden gezien als proactieve relatiecoaches speciaal voor binnensteden

Patricia van Hall

Ik hou ervan om plannen te smeden, creatief en commercieel. Ik barst van de creatieve ideeën. Mijn ervaring op het gebied van fashion & home design, horeca en retail komt goed van pas bij Boost Your Inner City. Verder ben ik een echt foodie en kan geen genoeg krijgen van nieuwe dingen uitproberen.

 

Gewerkt voor V&D, Ahold, HEMA, PME legend, Cast Iron Clothing, Coolcat, State of Art, Mr. Black and the White Ox.

 

Ik ben opgeleid aan de modeacademie en ik woon met mijn man en twee kids in het prachtige Woerden. 

_DSF3029-2

Marleen Strien

Ik heb al ruim 10 jaar ervaring in de (online) retailwereld. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van retail, webshops en online zijn een mooie aanvulling op Patricia en dit maakt ons als een sterk team. PostNL, Essenza Home, Coolcat, Sapph en America Today, merken waar ik met trots voor heb mogen werken. Ik ben erg praktisch ingesteld en werk graag met mijn voeten in de klei. Ik kan snel schakelen en houd van laagdrempelige acties.

 

Ik kan enorm genieten om een nieuwe stad te ontdekken, nieuwe items shoppen, goeie cappuccino met wat lekkers op het terras en idealiter nog wat moderne cultuur snuiven in een lokaal museum. 

 

Ik ben opgeleid tot ontwerper aan de TU Delft en ik woon met mijn man en twee dochters in het prachtige Woerden. 

Partners

Wij geloven erin dat iedereen moet doen waar hij het beste in is. Daarom werken we graag samen met een team van experts die ons ondersteunen op diverse vlakken. 

Tessa Vosjan

Bureau Cosi

Tessa levert met Bureau Cosi een betekenisvolle bijdrage aan het weerbaar en aantrekkelijk maken van winkelgebieden. Met haar sociale meerwaarde traject gaat ze op zoek hoe de sociale meerwaarde van een gebied verhoogd kan worden. 

Marc Marjolée

Expertteam Centrumgebieden

Marc vormt samen met Remko, Jaap en Jeroen een team van samenwerkende zelfstandige adviseurs op het gebied van centrumgebieden. Op alle vlakken is kennis in huis: verdichten, transformeren, programmeren, professionaliseren, vergroenen, verblijven en positioneren.

Liesbeth Gouda

Blooming Stories

Blooming Stories is een strategic brand agency en geeft workshops, brand programma’s, verzorgt adviestrajecten en kan het brand/marketing management uit handen van een bedrijf nemen. We zijn gespecialiseerd in toerisme met klanten als Rotterdam Partners, NBTC, Gemeente Schiedam, EuroParcs en VVV Texel