Enorm succesvolle spaaractie voor winkelcentrum Stadshart Woerden

Patricia en Marleen werken samen aan de promotie van de winkeliers in het Stadshart van Woerden. En wat is er naast shoppen nou leuker dan sparen? In samenwerking met Jessica Rateland van Open Monumentendag in Woerden gingen we op zoek naar de mooiste plekjes van de gemeente Woerden en zo ontstond een kwartetspel vol weetjes over je eigen stad. We begonnen met 11 complete kwartetten, maar het animo was zo groot dat we het hebben uitgebreid met 3 extra kwartetten. En er kwam een ruilavond met een heuse Woerdense kwartet competitie. Voor de liefhebbers ontwikkelden we een verzamelblik, dat we eenmalig verkocht op de Winterfair. Het animo voor deze blikjes was zo groot, dat we binnen een paar uur door onze voorraad heen waren, met een enorme lijst van nabestellingen als gevolg. Het populaire spel werd ook opgemerkt door de media, waardoor we meerdere malen in de krant kwamen. Dat wordt een uitdaging om dit succes komend jaar weer te overtreffen.