Woerden genomineerd als Beste Binnenstad

Patricia en ik werken inmiddels ruim 3 jaar intensief aan het verbeteren van de binnenstad van Woerden. Mooi om te zien dat dit ook landelijk niet onopgemerkt blijft. Zo werden we in 2020 genomineerd als Beste Binnenstad in de categorie middelgrote steden en eindigden we samen met Ede in de finale. De verkiezing Beste binnenstad is elke drie jaar. Helaas is door corona nooit een vervolg gekomen en zullen we nooit weten wie de winnaar is. De jury heeft besloten om zowel Ede als Woerden het certificaat ‘Binnenstad met Potentie’ te geven. De jury is lovend over de levendigheid van de Woerdense binnenstad en de betrokkenheid van veel vrijwilligers. Leegstand van winkelpanden blijft een aandachtspunt, maar de kracht van Woerden ligt in de loyaliteit van klanten en de energie van lokale ondernemers, wordt gezegd in het juryrapport. Ook zijn er door de jury een aantal verbeterpunten benoemd, waar diverse groepen in Woerden mee enthousiast mee aan de slag gaan!

Meer lezen waarom Woerden genomineerd werd? Zie dit artikel van de Beste Binnenstad.