#WoerdensLint: Woerdenaren weer trots op Woerden laten zijn, ook in tijden van corona

Boost your innercity had nét het marketingplan inclusief een mooie agenda, boordevol toffe evenementen gepresenteerd aan BIZ bestuur van Stadshart Woerden. En toen bereikte corona ons land. Het bestaande marketingplan moesten we en inzetten op plan B.

We zaten op dat moment midden in een retailinnovatielab over Sociale Meerwaarde, samen met Gemeente Woerden en Woerden Marketing. Een traject over hoe we Woerdenaren weer trots konden laten zijn op hun eigen stad. Met heel veel betrokkenen van de binnenstad blijkt dat het DNA van Woerden bestaat uit 4 elementen: het huiskamer-gevoel, we hebben een sterk karakter, we zijn puur en behulpzaam. De inzichten die we uit dit lab verkregen was een mooi aanknopingspunt voor ons plan B.

Lees meer over deze campagne in dit artikel waarin wij meer in detail ons plan uitleggen. Ook heeft Marleen later nog verteld over onze aanpak in een webinar van InRetail en heeft Stadszaken er nog een artikel over geschreven.