Merkworkshop voor ondernemers

‘De Wijnloop in Woerden heeft me zo verbaasd. Bezoekers konden bij ons achter de schermen kijken en we hadden wat lekkere vleeswaren te proeven voor bij de wijn. Mensen zetten hun wijnglazen op het houten hakblok om er foto’s van te maken. We hadden onze vlijmscherpe messen gewoon nog hangen, best link achteraf. De dag erna hebben we een record hoeveelheid Zeeuws spek verkocht.’ vertelde Gineke, eigenaar van de keurslager, gisteren tijdens de workshop. Ook dat is gastvrijheid!

Gisteren organiseerde Boost your inner city een Merkworkshop voor alle ondernemers van Stadshart Woerden. Behulpzaam is een merkwaarde van de Woerdense binnenstad, dus voor het stukje gastvrijheid was extra aandacht. Ondanks dat we al heel behulpzaam zijn (beaamde ook de mystery shoppers) kan het altijd nog beter! Erg leuk om daar met deze club ondernemers dieper op in te gaan.

Met veel dank aan de trainers Alice en Angeles voor de inspirerende avond!