Kids evenement voor 5000 kinderen

Ter ere van het 650 jarig bestaan van Woerden heeft Boost Your Inner City een kids evenement voor alle kinderen uit de gemeente Woerden georganiseerd. Op diverse plekken in het Stadshart waren historische zones ingericht. Zones met eyecatchers, informatie en beleving. Van de Romeinen tot de markten, van het legendarische Wonder van Woerden tot het rampjaar en natuurlijk het verkrijgen van de stadsrechten.

Alle kinderen van Woerden waren welkom om op avonturentocht te gaan. Ze konden zich uitleven met met graffiti, lichtkunst en freerun. Ook was er een gigantische snoek die door de straten ‘zwom’, kon je echte Romeinen ontmoeten, je wanen in de Middeleeuwen, de fijne kneepjes van het handjeklap leren en je laten ridderen door de Rode Ruiter. Kortom: het was een groot feest!

Het was een prachtige dag en we hoorden van zowel de ondernemers, de ouders, de kinderen en vrijwilligers ontzettend veel positieve geluiden.