Spaaractie met Woerdense Iconen wederom groot succes

Woerdenaren en Woerdenfanaten zijn massaal zegels aan het sparen om de elf Woerdensen Iconen (ge├»nspireerd op de beroemde KLM-huisjes) te bemachtigen. Het zijn porceleinen miniaturen van iconische Woerdense gebouwen. Aan de actie doen totaal veertig ondernemers me om me heen. Een vader bij peuterdansles tegen zijn buurvrouw: “Ik mag van mijn vrouw alleen nog maar boodschappen doen bij Bakkerij Versluis, zodat we zegeltjes kunnen sparen.” Op straat haalt een vrouw een jong stel in die de folder voor zich heeft. “Als je het kasteel nog moet hebben, dan kun je het beste naar Vakdrogist Stouthart gaan!”, roept ze achterom. Steeds vaker hoor ik mensen zielsgelukkig in onze pop-up winkel: “Ja, dit huisje moest ik nog hebben en nu ben ik compleet!” Woerdenaren houden van sparen!